23 huhtikuuta, 2012

Don't stop until you're proud

Voi ei! Mulla meni vähän reisille tää homma kun lähinkin lauantaina baariin. Tuli sit vedettyy aika hyvä setti.. ja aamupalaks vielä kevyesti yks pikkupulla pussi ja urheilua nyt ei voinu ees ajatella eilen. Oli kuitenkin tosi hauskaa joten ei kaduta että jäi sit sunnuntai pelkkään makoiluun. Kivasti iltaan asti kesti darra! Tuntuu et nykyään on aina ihan hirveet krapulat ja johtuu varmaan siitä kun dokaa nykyään kuitenkin semiharvoin..

Kuitenkin! NYT sit siihen ruotuun ennenkun lähtee taas vappuna käsistä. Lauantaina kävin aamulla combatissa ja tein ton mun sarjan ja tänään oon käynyt yläkroppa-muokkauksessa, vedelly vähän käsiä vielä noilla 5kg painoilla ja illalla meen  combattiin :) Tuntu kyl tänään tuolla yläkropassa et  käden voimat on kehittyny niin paljon siitä mitä ne oli ku alotin! Jes jes!

edittiä! Bodyombat oliki tänään vähän spessumpi! Ja jes jes jes Sonja pitää käsittääkseni nykyään aina maanantain combatin! Se oli mun ihan ultimate lemppari ohjaajista, mutta se katos ohjaamasta hetkeks ja mä laitoin jo salillekin palautetta että mihin Sonjan combatit on kadonnu...... :D Ja nyt se on tullut takasin oikeelle paikalleen! Jee. Toisekseen se oli tehny tosta perus BC viisykkösestä (eiks nyt olekin 51 menossa?) mixin! Mikä oli tosi kiva :) Ja ennenkaikkee kivaa et saa vähän vaihtelua! Oli tosi vauhdikas ja hyvä ohjelma :) Tykkäsin! Tuli ihan ennätyksellisen kuuma.  Vissiin päästään sit aina vetää mixiä maanantaisin :) Ja sit viikonloppusin perus viisykköstä mikä on sekin kiva mut sitä nyt on jo väännetty täs niin pitkään et senkin on osannu jo ikuisuuden ulkoa. Millon tulee taas uus  BC ohjelma? 3 kuukauden väleinhän ne vaihtuu ja tää ohjelma on menny... kauanko? Mä en muista! 2 kuukautta?  No kuitenkin.

Käyn testaa  BodyAttackin heti kun on mahis kun se kuulemma on tulossa tonne salille.  En ihan oo kartalla minkälaista se on, Niko (ohjaaja) mainitsi että se olis rankempi kun Bodycombat? Toivottavasti!! Mut sehän selvii sit kun pääsen testaa sen täs parin viikon sisällä!

1 kommentti: