20 huhtikuuta, 2012

Do you want it? go get it

Päätin, että ens torstaina meen testamaan Muokkauksen tuolla salilla. Vaihtuis sit torstain vatsatreeni tohon. Kuvauksen mukaan toi on "rankka lihaskuntopainotteinen tunti" joten kuulostaa lupaavalta!  Lisäks mun lemppariohjaaja pitää sitä torstaina joten mahtavaa!! En jaksa oottaa :)
Tänään on perjantai joten lepopäivä, kelasin kyllä kuitenkin vetästä noilla käsipainoilla koska mulla meni tiistai tällä viikolla menojen takia niin plörinäks.

Kohta on vappu! Mun seilorityttö asu on saapunu ja se on niin ihana! En jaksa oottaa :) Sitäkään!

3.5 (muistaakseni) avautuu kans uus sali jonka pääsen katsastaa heti vapputauon jälkeen! Ootan nyt kaikkea ihan innoissani kun tää on jo kolmas asia tässä postauksessa mitä intoilen! Olis tarkotus mennä siellä sit kokeilee ainakin RVP-muokkausta, eli siis täsmämuokkausta reisille, vatsalle ja pakaroille ja toivottavasti sieltä löytyis vaik johonkin hyvään aikaan ja päivään yläkroppa-muokkausta tai/ja combattia lisää, sykemuokkaustakin toivoisin lisää kun sitä on tuolla vaan kerran viikossa. Mut kivaa ylipäätänsä et pääsee ihan uusiin tiloihin! Wuhuu!

Ens viikon ohjelma näyttää siis tältä:

Maanantai: yläkroppa-muokkaus, combat
Tiistai: vatsatreeni, step, oma treeni
Keskiviikko: sykemuokkaus, oma treeni
Torstai: muokkaus, oma treeni
Perjantai: vapaa
Lauantai: combat, oma treeni
Sunnuntai: combat, oma treeni

ja omalla treenillä tarkotan siis sitä pikku lihaskuntosarjaa minkä kehittelin :D Sit tuleekin semmonen ehkä 3-5 päivän vapputauko, riippuu vähän koska kotiudun takasin.  Sen jälkeen täytyy  heti päästä takas ruotuun! Sit oliskin tarkotuksena olla selvinpäin juhannukseen asti ja muutenkin painaa hulluna duunia et kerkeis biksukuntoon!

2 kommenttia:

  1. kerro vähä tost stepistä! onks siin jotai hullui askelsarjajuttui ja niiku häh? :)

    VastaaPoista
  2. joo siis tuol stepis käydään aina joku ohjelma eli on askelsarjoja :D ja oon välillä ihan hukas niissä mut sit kun se saa oikein niin se on tosi hauskaa! ei mitenkään erityisen rankkaa kylläkään :D

    VastaaPoista