19 huhtikuuta, 2012

Stop wishing and start doing

No toi mun miettimä ohjelma onkin liian kevyt.. Vetelin sen tässä nyt 3 kertaa kahenkymmenen sarjoissa ja sooloilin vähän omiani vielä väliin. Kelasin kohta vielä vetästä uudestaan kun ei tääkään nyt oikeen tuntunut missään paitsi hauiskäännöissä. Buu.


Tänään tulee treenailtua tän mixin parissa :)

Jos pelkkää punnerrus sarjaa haluu niin tykkään ite vetää sitä biisin Pitbull - Pause tahtiin.  Vedän aina siinä kertsissä (joka alkaa sopivasti  sanoilla "now go"  :D) nopeita punnerruksia (6) ja siinä hitaassa "paaause" kohdassa vedän yhen tosi hitaan. Muuten vedän perus omalla nopeudella punnerruksia ja sit kertsissä taas nopeet, hidas, nopeet, hidas jne.  kunnes kertsi loppuu ja vedän taas normeja.  En tiiä tajusko tosta, mutta jos sen kuuntelee niin varmaan sit viimeistään ymmärtää!

Ei luoja. Söin äskön jotain Kieviläistä kanaa? Ja palloperunoita koska en löytänyt muuta lisuketta  :D Ja oli kyllä niin epäterveellinen yhdistelmä ettei taas kyllä mitään rajaa. Kun poikkasin sen kanan niin siitä vaan levis kaikki mahdollinen rasvaneste siihen mun lautaselle (vaikka tein sen uunissa joten en ollut lisännytkään siihen mitään). Katoin sitä vaan hetken sillee ei voi olla totta.... iljettävää! Sit ne palloperunatkin jo lillu siinä rasvassa.  Se nyt oli kuitenkin mun ainut ruokamahdollisuus joten koetin sit syödä sitä. Ugh. En tajuu miten kukaan voi syödä mitään noin rasvasta! Mä kuorin siitä kanan päältä sitä jotain (?) kerrosta pois (vissiin sitä kieviläistä osaa sit :D) ja söin  sellasta maustettua kumikanaa ja näykin jotain kuivimpia palloperunoita lautasen reunoilta ja heitin loput roskiin. En siis suosittele! Vedin sit omenaa päälle. Ihan oikeesti oksetti se rasvan määrä.   Täytyis varmaan päästä menee kauppaan että sais jotain järkevää syötävää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti