18 huhtikuuta, 2012

Fit = sexy

Sykemuokkauksessa nyt käyty ja illalla vedän vielä sit ton oman lihaskuntosarjan.
Meillä oli tänään sijainen :( Se oli se sama ohjaaja mikä mulla oli sillon aikoinaan fiesta tunnilla ja kauheet häpeä flasbackit vaan välähteli silmien edessä ku näin sen :D Voi apua.

Toi tunti ei ihan ajanu  sykemuokkauksen tasoa.. mutta kai se on ihan ymmärrettävää kun oikee ohjaaja oli yllättäen tullu kuumeeseen ja toi tuli jonkun parin tunnin varotusajalla vetämään tuntia mitä se ei oo ikinä vetänyt.

Normaalisti sykemuokkaus on oikeesti mun mielestä rankka. Siinä siis vuorottelee sykkeennostot ja lihaskunnot. Lihaskunnoissa käydään aina vuorotellen eri lihakset läpi ja sykkeennostot on sit oikeesti tehokkaita sykkeennostoja, missä aina vaan suunnilleen ootan millon se rääkki loppuu ja pääsee pumppaa. Tän päivänen tunti oli lähinnä lihaskuntoa missä oli välillä sykkeen "kohotusta" mut eipä se syke siinä pahemmin kyllä noussut.  Tuntu vähän ikävältä pidemmän päälle esim. hauiskäännöt sen eilisen verikokeen takia tossa suonessa ja mietin et toivottavasti se ei nyt räjähdä tai mitään :D Mut ihan ok se on niin voin mä ton pikku treenin vetästä illalla! Jos tuntuu pahalta kädessä niin keskityn  muihin lihaksiin enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti